Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ. Πρώτος στον κόσμο στους κρίκους ο Πετρούνιας (ΒΙΝΤΕΟ)

petrounias
Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε σήμερα, στο Μονπελιέ, ο Λευτέρης Πετρούνιας, κάνοντας υπερήφανη την Ελλάδα.
Ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό στους κρίκους και με 15.866 βαθμούς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.
Το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση «μοιράστηκαν» ο Γάλλος Σαμίρ Αϊτ Σαϊντ και ο Ρώσος Ντενίς Αμπλιαζίν με 15.566 βαθμούς.
«Το να κερδίζεις ένα χρυσό μετάλλιο σε μια τέτοια διοργάνωση,

όταν στη χώρα μας υπάρχουν τόσες δυσκολίες σε αθλητικό επίπεδο αλλά και γενικότερα, είναι πολύ σημαντικό και αποκτά ξεχωριστή αξία. Είναι μια επιτυχία που περίμενα και για την οποία δούλευα εδώ και χρόνια», δήλωσε αμέσως μετά την «στέψη» του ο Λευτέρης Πετρούνιας.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, τόνισε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Η νέα αυτή επιτυχία της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής, επιβεβαίωσε την πολύ μεγάλη δυναμική του αθλήματος διεθνώς. Ο «χρυσός» πρωταθλητής μας συνεχίζει την παράδοση στους κρίκους που ξεκίνησε ο Ολυμπιονίκης μας, Δημοσθένης Ταμπάκος, και του εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».
«Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήκωσε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης. Έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συγχαρητήριά μας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου