Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Μπαλαούρας για τα Σκόπια: Δε θα απέρριπτα το όνομα Μακεδονία. Ο βουλευτής του ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑ ρίχνει εκ νέου λάδι στην φωτιά τονίζοντας ότι οι ΑΝ.ΕΛ. πιέζονται από άλλα σχήματα


balaouras-735x459

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τονίζει ότι δεν θα απέρριπτε το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.
Λίγες μέρες μετά την ένταση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος από λάθος αποκάλεσε «Μακεδονία» τα Σκόπια ήρθε μια δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα που ρίχνει εκ νέου λάδι στην φωτιά.
Ο κ. Μπαλαούρας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ονομασίας είπε ότι πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.
Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε: «Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο».
Για τις αντιδράσεις εκ μέρους των ΑΝΕΛ, για το θέμα αυτό και

την κυβερνητική κρίση που έχει ξεσπάσει είπε: «Μπορεί οι ΑΝΕΛ να πιέζονται από άλλα σχήματα», προφανώς αναφερόμενος στο νέο κομματικό σχηματισμό που δημιουργείται υπο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Τάκη Μπαλτάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου