Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Πρόσφυγας μαχαίρωσε δίχρονο και 16χρονη Ελληνίδα στη Δράμα

Ένας 36χρονος Σύρος συνελήφθη σε κέντρο φιλοξενίας στη Δράμα μετά από συμπλοκή με συμπατριώτη του τον οποίο προσπάθησε να μαχαιρώσει, ενώ τραυμάτισε και δίχρονο αγοράκι.
Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο φιλοξενίας στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας, κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ των προσφύγων.
Ο 36χρονος δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι, στη θωρακική χώρα, έναν 25χρονο συμπατριώτη του.

Τραυματίστηκε δίχρονο παιδί!
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν, επίσης, ένα παιδάκι μόλις δύο ετών από τη Συρία και μία 16χρονη Ελληνίδα η οποία ήταν εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων φιλοξενίας.

Επίσης, προκλήθηκαν φθορές σε ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν διαπίστωσαν πως και ο 25χρονος τραυματίας οπλοφορούσε με μαχαίρι και συνελήφθη!

Στο Ιπποκράτειο το παιδί

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, το προσφυγόπουλο διακομίσθηκε για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας για να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου