Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

afstria-akrodeksia-patratora
Οι κρίσεις θρέφουν την ευρωπαϊκή ακροδεξιά! Χαμός στην πολιτική σκηνή της Αυστρίας, μετά τον θρίαμβο του ακροδεξιού κόμματος FPO, που σάρωσε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών με τα exit polls, να δίνουν στον ο υποψήφιός του κόμματος Νόρμπερτ Χόφερ πάνω από 35% των ψήφων! Από την άλλη, μεγάλη είναι η απογοήτευση στα παραδοσιακά κόμματα της χώρας, που έχουν απολέσει μεγάλο μέρος της εκλογικής τους δύναμής. Σύμφωνα με τον Αυστριακό Τύπο, είναι ιστορικά το μεγαλύτερο αποτέλεσμα για το κόμμα σε εθνικές εκλογές και μάλιστα το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων
SORA για την αυστριακή τηλεόραση (ORF), ανεβάζει το ποσοστό στο 35,5% ενώ το ινστιτούτο ARGE αυξάνει ακόμα περισσότερο το εύρος της νίκης δίνοντας το 37,3%. Μετά την κορυφή, ακολουθούν στη δεύτερη θέση ο υποψήφιος των Πρασίνων Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν με 21% και Τρίτη, η ανεξάρτητη υποψήφια Ίρμγκαρντ Γκρις, η οποία κερδίζει ποσοστό κοντά στο 19%.
Οι προεδρικές εκλογές συνεχίζονται στις 22 Μαΐου με τον δεύτερο γύρο, όπου ο Χόφερ θα αναμετρηθεί είτε με τον υποψήφιο των Πρασίνων, είτε με την Ίρμγκαρντ Γκρις «Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό για τον Χόφερ και ιστορικό για το FPO» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του FPO Χέρμπερτ Κικλ, αν και δεν θέλησε να κάνει εκτίμηση για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου. Ο δεύτερος του πρώτου γύρου, Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν συνεχίζει να προβάλει μία εικόνα αισιοδοξίας πως θα είναι εκείνος που θα περάσει στον επόμενο γύρο αλλά, αν δεν περάσει φαίνεται έτοιμος να υποστηρίξει την ανεξάρτητη υποψήφια Γκρις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου