Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το νέο υπερόπλο των Ρώσων που προκαλεί ΤΡΟΜΟ στη Δύση!



Η ρωσική υπερδύναμη ηλεκτρονικού πολέμου KRET, άρχισε να δοκιμάζει ένα υπερσύγχονο και ισχυρό σύστημα ηλεκτρονικού σαμποτάζ, το οποίο είναι επίγειο και μπορεί να ανακόψει σημαντικές πληροφορίες από τον στρατό των ΗΠΑ, μέσα σε χρόνο ντε τε. Πρόκειται για ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί σε συνδυασμό με το ρωσικό σύστημα εναέρια ασφαλείας S-300V και  S-400, προκειμένου να αποτυγχάνουν παταγωδώς οι εναέριες επιχειρήσεις των εχθρών της Ρωσίας.
Σύμφωνα με πηγή από την εταιρία, το σύστημα αποτελείται από πολλά μοντέλα παρεμβολής συχνοτήτων, τα οποία μπορούν να επιτεθούν και να ελέγξουν πολλαπλά συστήματα ταυτόχρονα.
"Οι πολυκάναλοι σταθμοί μπορούν να επιβεβαιώσουν την
ταυτόχρονη αναστολή λειτουργίας ακόμη και των καλύτερων πολλαπλών συστημάτων αεροηλεκτρονικών που έχουν ποτέ κατασκευαστεί", δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή της εταιρίας.
"Το σύστημα πραγματοποιεί σε πραγματικό χρόνο την αυτόματη ανταλλαγή δεδομένων, σχετικά  με όλες τις κινήσεις που γίνονται στον εναέριο χώρο, με βαθύτερο στόχο την κεντρική ανάθεση στόχου".
Πρόκειται για την επιτομή της ρωσικής τεχνολογίας. Η εταιρία υποστηρίζει πως η Ρωσία θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το νέο αυτό υπερόπλο το 2021, όταν και θα είναι πλέον άψογο και απροσπέλαστο από τους εχθρούς της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου