Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Απίστευτη ληστεία στα Εξάρχεια – Γέμισε ο πεζόδρομος... χρώμα και χρήμα!

Όλα έγιναν λίγο πριν τη μία το μεσημέρι. Τρεις άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι σε χρηματαποστολή που εθα εφοδίαζε με χρήματα ΑΤΜ τράπεζας.
Οι δράστες με την απειλεί όπλων άρπαξαν το ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς των χρημάτων και απομακρύνθηκαν... Αμέσως όμως ενημερώθηκε η Άμεση Δράση με αποτέλεσμα το περιπολικό να εντοπίσει τους δράστες κοντά στην οδό Μεθώνης.
Οι τρεις ληστές, προφανώς φοβούμενοι ότι θα εγκλωβιστούν, προσπάθησαν να ανοίξουν το βαλιτσάκι με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η “χρωμοπαγίδα” και τα χρήματα να αχρηστευτούν.
Κάπως έτσι οι δράστες άφησαν τα χρήματα στη μέση του πεζόδρομου και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη της περιοχή ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η αντιτρομοκρατική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου