Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ο σύριζα δεν είναι κόμμα , είναι μαφία. .

Ποτε δεν υπηρξε.. εμπλοκη η διαφωνια, ολα ηταν επικοινωνιακα τρυκ. Σε ολα ναι λενε, εγκαθετοι ειναι και ρουφιανοι αριστεροι. Ακομη και αυτο με τον Κατρουγκαλο που δηθεν εξαιρεσε τους βουλευτες , και ω ναι , ηρθε ο μεγαλος πολιτικος Αλεξης Τσιπρας και πηρε πισω την εξαιρεση !! Υπαρχει καποιος μακακας που να πιστεψε οτι αυτο ηταν πραγματικο ? Αριστεροι πεστε στα γονατα τωρα και ψηφιστε οτι σας λεει η τροικα και οι ολιγαρχες αστοι του ΔΝΤ. Εισαστε δουλοι μεχρι το μεδουλι , π@ρνες σιχαμενες πολυεθνικων και τραπεζιτων. Φτου σας ρεμαλια πουλημενοι. Εαν κατεβει το ασφαλιστικο που διεταξαν οι τροικανοι και οι τραπεζιτες ειναι καθηκον ολων να βρισκομα;στε στον δρομο. Ο συριζα δεν ειναι κομμα , ειναι μαφια. .

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου