Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ απαντά και σχολιάζει το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του συνδυασμού “Τώρα” για το όψιμο ενδιαφέρον του κ. Γιώργου Μπερδελή για την Κινέττα

 Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου του συνδυασμού “Τώρα” για το  ενδιαφέρον του κ. Γιώργου Μπερδελή για την Κινέττα κρίνουμε σκόπιμο να αναφέρουμε προς αποκατάσταση της  αλήθειας τα παρακάτω:
Ο Δήμαρχός μας κ. Γρηγόρης Σταμούλης στον ένα χρόνο Διοίκησης έχει κάνει πολλά για την Κινέττα σε αντίθεση με τον κ. Μπερδελή ο οποίος επί 8 χρόνια Διοίκησης δεν είχε καν ασχοληθεί για να λύσει τα πολλά και μεγάλα της προβλήματα.
Σημειωτέον ότι έχει επισκεφθεί την Κινέττα όσο κανείς άλλος στο παρελθόν είτε ως Αντιπολίτευση παλιότερα, είτε ως Δήμαρχος σήμερα.
Το κυριότερο, έχει ασχοληθεί και έχει ενδιαφερθεί τόσο χωρίς μάλιστα να έχει κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό συμφέρον.
Ο κ Γρηγόρης Σταμούλης:
  Είναι αυτός που προωθεί να γίνει Τοπική Κοινότητα , για να
λειτουργεί καλύτερα, για το οποίο οι άλλοι αδιαφορούσαν.
                Όρισε εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την Κινέττα, που κανείς μέχρι τώρα δεν είχε κάνει.
Κάθε Τετάρτη ο Δήμαρχος ή ο εντεταλμένος Σύμβουλος ή και οι δύο μαζί μεταβαίνουν στην Κινέττα και εξετάζουν επί τόπου τα όποια προβλήματα.
                Ποιος άλλος το είχε κάνει αυτό; Κανείς.
Μία φορά τη εβδομάδα υπάλληλος του ΚΕΠ μεταβαίνει στην Κινέττα για εξυπηρέτηση των κατοίκων.
                Κάνει ενέργειες για δημιουργία Δημοτικού Σχολείου. Δεν είπαμε ότι είναι εύκολο ή ότι  θα γίνει αύριο.
                Η καθαριότητα δεν λέμε ότι είναι άριστη, αλλά ποτέ δεν ήταν σε καλύτερο επίπεδο.
                Για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν μπλε κάδοι ανακύκλωσης
Το θέμα της υδροδότησης είναι σε πλήρη εξέλιξη, όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια ξεπερνιούνται και πολύ σύντομα γίνεται η χρηματοδότηση και ξεκινά η κατασκευή του αγωγού και της υδατοδεξαμενής.
                Για το τέλος αφήσαμε τις γελοιότητες του κ. Δαλάκα πως « ο Δήμαρχος απαξιεί να απαντήσει στις αιτήσεις του- email-τηλέφωνα για την εξέλιξη της υδροδότησης», τις οποίες δυστυχώς υιοθετεί άκριτα ο κ. Μπερδελής, γεγονός που δείχνει τουλάχιστον έλλειψη σοβαρότητας.
                Και τούτο διότι σεβόμενος κατ’ ελάχιστον το θεσμό του Δημάρχου θα έπρεπε να επικοινωνήσει με το Δήμαρχο, για να τον ρωτήσει, εάν αληθεύει η καταγγελία του κ. Δαλάκα.
                 Επιπλέον, εάν στα σοβαρά θέλει να γίνει Δήμαρχος θα πρέπει να παρακολουθεί τι γίνεται στον Δήμο και όχι να  άγεται και να φέρεται από τον κάθε κολλητό του φίλο, όπως έγινε με τον κ. Δαλάκα. Διότι τότε θα είχε δει και την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέττας, αλλά και του Δημάρχου, όπου καταφανέστατα διαπιστώνει και ο πλέον ανίδεος και ο πλέον κακεντρεχής, πως ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν απαξίωσε τις αιτήσεις του κ. Δαλάκα , αλλά μετέβη ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στα γραφεία της Ομοσπονδίας και ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη αυτής για την εξέλιξη του σοβαρότατου έργου της υδροδότησης της Κινέττας.
κ. Μπερδελή προσοχή. Μην σας παρασύρει η εμπάθεια του κ. Δαλάκα προς την Διοίκηση του Δήμου.

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου