Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ Π.ΑΡΕΩΣ

Φονική συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στο Πεδίο του Αρέως
Φονικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ναρκεμπόρων ενός Ιρανού και ενός Αφγανού σημειώθηκε την Κυριακή στο Πεδίο του Άρεως. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ιρανός δράστης μαχαίρωσε στην καρδιά τον Αφγανό για υπόθεση ναρκωτικών.  Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση της η αστυνομία το θύμα που είναι λαθρομετανάστης διέμενε στο Ελληνικό ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και ο δράστης να διέμενε στο Ελληνικό. Οι αρχές που φρόντισαν να μην γίνει γνωστό το περιστατικό της δολοφονίας εκτιμούν ότι έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα στοιχεία του δράστη ο οποίος παραμένει άφαντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου