Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η Βούλτεψη στον Ζαχαριάδη: Στις φλέβες σας τρέχει ψέμα - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, την ώρα που μιλούσε ο κ. Ζαχαριάδης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τον διέκοψε και του είπε: «Τι είναι αυτά τώρα; Κοροϊδεύετε τον κόσμο».
«Εμείς κοροϊδεύουμε τον κόσμο, κυρία Βούλτεψη;», απάντησε ο Κώστας Ζαχαριάδης και η βουλευτής της ΝΔ συνέχισε λέγοντας: «Σκέτη κοροϊδία είστε. Ένα ψέμα είστε. Στις φλέβες σας δεν τρέχει αίμα. Τρέχει ψέμα».
Δείτε το βίντεο από το Mega
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου