Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Το πάθημα μία “αλληλέγγυας”: Της άρεσε η κατάληψη ξενοδοχείου μέχρι που κατάλαβε ότι... ήταν το δικό της!

Μια απίστευτη -κι όμως αληθινή!- ιστορία διαδραματίζεται τα τελευταία 24ωρα, με πρωταγωνίστρια μια αριστερή «αλληλέγγυα»...

Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του μη λειτουργικού -τα τελευταία χρόνια- ξενοδοχείου City Plaza, στο κέντρο των Αθηνών, η οποία στην αρχή έκανε «like» στην είδηση για την κατάληψη ενός ξενοδοχείου, αλλά όταν κατάλαβε ότι πρόκειται για το δικό της, επαναστάτησε! Πιο συγκεκριμένα, μια αριστερίστικη ομάδα (Σόρος και CIA…), υπό την επωνυμία «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες», απηύθυνε κάλεσμα μέσω Facebook, για καταλήψεις άδειων κτιρίων, προκειμένου να γίνουν… hot spot για τα «προσφυγάκια». Και δεν περιορίστηκε στο κάλεσμα, αλλά προχώρησε –σε πρώτη φάση- στην κατάληψη του ξενοδοχείου και εγκατέστησε άμεσα εκεί τα πρώτα «προσφυγάκια»!

Η «αλληλέγγυα» ιδιοκτήτρια, υποστηρίζει τώρα πως προσπαθεί εδώ και χρόνια να πουλήσει το ξενοδοχείο, αλλά τα συντρόφια της χάλασαν τη δουλειά. Κι όχι μόνο δεν φεύγουν, αλλά μόλις τους το ζήτησε, την χλεύασαν και την προπηλάκισαν κιόλας! Επιπροσθέτως, καταγγέλλει ότι τα συντρόφια δεν είναι τόσο αγνά και άδολα όπως εμφανίζονται, μιας και παίρνουν ημερησίως 20 ευρώ το κεφάλι από τα «προσφυγάκια»! Δηλαδή, γίνανε ξενοδόχοι στην ιδιοκτησία της! Και ολοκληρώνει την καταγγελία της για τα παμπόνηρα συντρόφια, κάνοντας… δήλωση μετανοίας για την κομμουνιστική της ιδεολογία:

 «ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου