Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Το μοναστήρι της Ηπείρου που κόβει την ανάσα! Απίστευτες εικόνες...



Το πιο εντυπωσιακό και παραδοσιακό μοναστήρι, κρύβεται κυριολεκτικά στην Ήπειρο.
Πρόκειται για την Ιερά Μονή Κηπίνας, η οποία τοποθετείται στο χωριό Καλαρρύτες στα Τζουμέρκα και δημιουργήθηκε τον 13ο αιώνα.
Η Μονή είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου και η ονομασία της αποκτήθηκε από τους μοναχούς που καλλιεργούσαν κήπους, στην τριγύρω βραχώδη και δύσβατη περιοχή. 
Για να καταφέρει κάποιος να επισκεφτεί το μοναστήρι, πρέπει να
οδηγήσει ως ένα σημείο με το αυτοκίνητο και στην συνέχεια με τα πόδια να διασχίσει έναν χωματόδρομο και μετά να ανέβει μια ξύλινη σκάλα.
Δείτε το: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου