Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ! Οι βουλευτές δεν έχουν που την κεφαλήν κλίναι. Πρέπει να εξαιρεθούν από τις μειώσεις. Γι αυτό κοιμούνται σαν μοσχάρια στη Βουλή ε;



Σάλο προκαλούν όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με αφορμή την απόσυρση από το ασφαλιστικό της διάταξης που εξαιρεί τους βουλευτές από τις περικοπές στις συντάξεις.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βούτσης από τα έδρανα της Βουλής ζήτησε την εξαίρεση των βουλευτών από τις μειώσεις. 
Ο κ. Βούτσης είπε ότι οι συνταξιούχοι βουλευτές έχουν υποστεί μειώσεις 40% και 60% στις συντάξεις τους (σ.σ. λες και των υπολοίπων πολιτών δεν έχουν μειωθεί τόσο) και είναι από 1.110 έως 1.400 ευρώ....

 
«Μιλάμε», είπε για βουλευτές που εκλέγονταν πάνω από 20 χρόνια και κάποιοι από αυτούς ήταν και υπουργοί». 
 Είπε ακόμα ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν που την κεφαλήν κλίναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου