Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΒΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!! ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ !! ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

Σε 24ωρη απεργία και σε διαδηλώσεις σε όλους τους δρόμους προχώρησαν καθηγητές και καθηγήτριες στην Γαλλία, για να διαμαρτυρηθούν απέναντι στις αλλαγές που έρχονται στη παιδεία και προωθούν την αντικατάσταση των Αρχαίων Ελληνικών και τα Λατινικών... με «Γλώσσες και πολιτισμοί της αρχαιότητας». Εκτός από την αντικατάσταση των Ελληνικών και των Λατινικών, θα υπάρξει και κατάργηση του ενισχυμένου προγράμματος ξένων γλωσσών για τα 12χρονα παιδιά που έχουν κλίση στις γλώσσες. Ένας γονέας δήλωσε για τα Αρχαία Ελληνικά πως «Δεν θεωρώ φυσιολογικό να βάζουμε όλους τους μαθητές στο ίδιο τσουβάλι. Ας επιτρέψουμε στους καλούς μαθητές να δουλέψουν». ΟΙ προσπάθεια αυτή της κυβέρνησης γίνεται για να βελτιωθεί όπως λέει το επίπεδο, αλλά το 60% των Γάλλων διαφωνεί. Πηγή: eleysis-ellinwn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου