Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ιταλία: Η Μαφία "καθαρίζει" την πόλη δια των όπλων πυροβολώντας μετανάστες στο Παλέρμο - ΒΙΝΤΕΟ

Ιταλία: Η Μαφία πυροβολεί μετανάστες στο Παλέρμο - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές από άλλες εποχές, κάπου εκεί στην Άγρια Δύση, αναβίωσαν στις πόλεις του ιταλικού Νότου. Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, η Μαφία κήρυξε… πόλεμο στους Αφρικανούς μετανάστες και βάσει των όσων έδινε σε επίσημη ενημέρωση, μπράβοι και εκτελεστές «συμβολαίων» εντοπίζουν, κυνηγούν και σκοτώνουν...
κόσμο μέρα-μεσημέρι μπροστά στα μάτια πολιτών.  Μάλιστα, κυκλοφορεί πλάνο από κάμερες παρακολούθησης των Αρχών, που δείχνουν μέλη της Μαφίας σε δρόμο του Παλέρμο να επιτίθενται σε Αφρικανούς. Φαίνεται ξεκάθαρα να υπάρχει συμπλοκή, αλλά και πυροβολισμός. Συγκεκριμένα, μέλος της Μαφίας επιστρέφει στο… πεδίο της μάχης κρατώντας πιστόλι και πυροβολεί εναντίον των μεταναστών.


Τώρα σε ό,τι αφορά το λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά, η ιταλική αστυνομία απαντά πως η Μαφία εκτιμά ότι ανάμεσα στους Αφρικανούς υφίστανται και εγκληματικά στοιχεία, που συνέστησαν δικές τους οργανώσεις και «έκοψαν» τη δουλειά.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση των δραστών και σε συλλήψεις μεταξύ των οποίων είναι και ο Εμανουέλε Ρομπίνο, ο οποίος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης 16 ετών. Δείτε το βίντεο
http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2016/04/15/7827626664757345030/480x270_7827626664757345030.mp4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου