Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Hot Spot στη...θάλασσα! Η απίστευτη πρόταση Ιταλού υπουργού

Hot Spot στη...θάλασσα! Η απίστευτη πρόταση Ιταλού υπουργού
Η ιταλική κυβέρνηση σκοπεύει να προτείνει την ταυτοποίηση των προσφύγων και των μεταναστών που διασώζονται πάνω στα πλοία που μεταφέρονται, όπως δήλωσε την Τετάρτη (27/4) ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Αντζελίνο Αλφάνο....

Η πρόταση συνίσταται στο να λαμβάνονται τα δακτυλικά αποτυπώματα και να συγκεντρώνονται δεδομένα για την υπηκοότητα και την οικογενειακή κατάσταση των μεταναστών αυτών ήδη πριν φθάσουν στην ξηρά, δηλαδή στα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής –ΚΕΠΥ ή hotspots– τα οποία έχει ανοίξει η Ιταλία για τον σκοπό αυτό.

«Έτσι θα έχουμε hotspots στη θάλασσα», εξήγησε ο Αλφάνο κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Ευρωπαίο επίτροπο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρη Αβραμόπουλο στην Κατάνη, στη Σικελία. Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι μετά τις δυσκολίες που είχαν υπάρξει το 2014, η διαδικασία ταυτοποίησης των μεταναστών και των προσφύγων πλέον εφαρμόζεται «στο 100%».
Η Ιταλία έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα ότι δεν προχωρά σε μια «διαλογή» μεταξύ εκείνων που έχουν δικαίωμα να τους χορηγηθεί άσυλο, όπως είναι οι Σύροι ή οι Ερυθραίοι, και εκείνων που θεωρούνται οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι έχει a priori συμφωνηθεί ότι επαναπατρίζονται. Εκατοντάδες μετανάστες, κυρίως από την Αφρική, φθάνουν καθημερινά στις ιταλικές ακτές μετά τη διάσωσή τους στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου