Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

О "РОKO & T`AΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ" Τεράστιο σκάνδαλο! Μπλέκουν τον πρωθυπουργό και τα αδέλφια σε δημόσια έργα και πλαστές ενημερότητες!

Τεράστιο σκάνδαλο!  Μπλέκουν τον πρωθυπουργό και τα αδέλφια σε δημόσια έργα και πλαστές ενημερότητες!

ΜΕ σκάνδαλο Απίστευτο πρωταγωνιστές ΤΑ αδέρφια ΤΟΥ πρωθυπουργού συγκλονίζει τις τελευταίες Ώρες ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ , προκαλώντας σάλο αντιδράσεων, το η Υπόθεση ενώ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Της Δικαιοσύνης Σύμφωνα με το κατηγορητήριο λοιπόν, η εταιρεία των δυο αδερφών του Αλέξη Τσίπρα, Ζαννέτ, Δημήτρης επιχείρησε ΝΑ αποσπάσει δημόσιο έργο Της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ύψους 1,1 εκατ. ΜΕ πλαστή ΕΥΡΩ ενημερότητα ΚΑΙ μάλιστα Μάιο ΕΧΕΙ οριστεί ΝΑ γίνει η δίκη ΣΤΗ Μυτιλήνη ....
 Υπόθεση που ΑΝ Μη τι Άλλο εκθέτει ανεπανόρθωτα ΤΟΝ πρωθυπουργό Της χώρας . Η ιστορία ξεκινά στιις 29 Νοεμβρίου 2011 με το δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο «Κατασκευή Δικτύου Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Νήσου Λέσβου». ΣΤΟΝ διαγωνισμού αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης το η Εταιρεία Των αδελφών ΤΟΥ πρωθυπουργού "Δ.Τσίπρας - Ζ. Τσίπρα Ο.Ε. »με διακριτικό τίτλο« ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε. »και με έκπτωση επί του έργου 37.29%. Ένα έργο που τελικά όμως δεν το πήρε. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δεν της το ανέθεσε, ΚΑΙ ΣΕ προβαίνοντας κατάπτωση εγγυητικής επιστολής Της Της εταιρείας Το ίδιο εισηγήθηκε ΚΑΙ το η Γενική Διεύθυνση Υποδομών Της ίδιας περιφέρειας καθώς ΚΑΙ ΤΗΝ πειθαρχική δίωξη Της εταιρείας λόγω Της ενημερότητας .Σύμφωνα με τις κατηγορίες, το η Εταιρεία ΣΤΑ Δικαιολογητικά προσκόμισε Φωτοτυπία ΚΑΙ Όχι Πρωτότυπη βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας ΤΟΥ ξαδέλφου ΤΟΥ πρωθυπουργού , Γιώργου Τσίπρα, του φέροντα δηλαδή αναγκαίο Πτυχίο Το ΓΙΑ ΝΑ αναληφθεί ΑΥΤΟ Το έργο . Τότε ο Γιώργος Τσίπρας ήταν στην εταιρεία, τώρα είναι στο υπουργείο Εξωτερικών. Διεύθυνση Τεχνικών: Η Έργων Της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ΘΑ απαιτήσει ΤΗΝ Πρωτότυπη ενημερότητα ΤΟΥ κ . Γεωργίου Τσίπρα, με την εταιρεία «ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε.» Της τελικά όμως στάλθηκε Το ίδιο ακριβώς text Η ΜΕ διαφορετική όμως σφραγίδα Από αυτήν που είχε αρχικά υποβληθεί . Στελέχη Της ΤΑ Διεύθυνσης Της Περιφέρειας ζήτησαν Τεκμηρίου Έγγραφο Από Το ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ενημερότητα ΤΟΥ Γιώργου Τσίπρα . Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ΤΣΜΕΔΕ Άπαντα Το Οτι ΔΕΝ εκδόθηκε ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ενημερότητα ΚΑΙ το η ενημερότητα που παρουσιάστηκε ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ το η "ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε» το έργο έχει εκδοθεί σχεδόν δυο χρόνια πριν, στις 28-2-2010! Περιφέρεια Βορείου: Η Αιγαίου λοιπόν συμπέρανε Οτι το η Εταιρεία συμφερόντων Δημήτρη ΚΑΙ Ζαννέτ Τσίπρα επιχείρησε ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ δημόσιο έργο ΜΕ έργο 1,1 ΕΥΡΩ ΜΕ εκατομμυρίου πλαστή ενημερότητα ΚΑΙ το η Υπόθεση πήρε ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Της Δικαιοσύνης . Παράδοξο ΕΙΝΑΙ Το Οτι Ο αδελφός ΤΟΥ πρωθυπουργού Δημήτρης ΕΧΕΙ παραπεμφθεί προσόντων Ως Διαχειριστής Της εταιρείας , συνέβη Το ΔΕΝ ίδιο όμως ΜΕ ΤΗΝ αδελφή ΤΟΥ ΚΑΙ μέτοχο Της εταιρείας Ζαννέτ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑ ξάδελφο Γιώργο Τσίπρα ΤΟΥ οποίου το η ενημερότητα ΗΤΑΝ Συμφωνα ΜΕ τις Κατηγορίες πλαστή .Δημήτρης Τσίπρας: Ο παραπέμπεται μάλιστα ΓΙΑ Το αδίκημα Της Χρήσης Τα πλαστού εγγράφου . Πλημμέλημα δηλαδή ΓΙΑ ΚΑΙ Όχι ΓΙΑ Version Η πλαστού εγγράφου που ΕΙΝΑΙ κακούργημα . . Αυτά προκαλούν ΟΛΑ σίγουρα Πολλά Το ΚΑΙ ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου