Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Στον ίδιο βουλευτή ανήκει και η SLK; Γιατί είναι απίστευτος υποκριτής ο Λεβέντης!

sto-parkingk-tis-boulis-i-porse-tou-bouleuti-kabadella.w_l
Απίστευτος υποκριτής ο Λεβέντης και η παρέα των βουλευτών του! Αυτή δεν είναι Ενωση Κεντρώων, αλλά Ενωση Ιδιοκτητών Πολυτελών Αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός Βασίλης Λεβέντης έκανε παρατηρήσεις στον δημοσιογράφο του ΒΗΜΑτος που απεκάλυψε την καμουφλαρισμένη Πόρσε του ψεύτη βουλευτή-είχε πει ότι την πούλησε.
Την αποκαλούμε καμουφλαρισμένη για σύμφωνα με πληροφορίες λείπει η λάμπα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από

την θέση που στεγάζει την Πόρσε (αλλά και την SLK που είναι παρκαρισμένη δίπλα της). Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τόσο η SLK όσο και η Πόρσε ανήκουν στον ίδιο βουλευτή.
Τον Δημήτρη Καβαδέλλα της Ένωσης Κεντρώων, που έγινε γνωστός ότι για το κοινοβουλευτικό του έργο αλλά για τα πολυτελή αυτοκίνητα που έκρυψε στο 5ο γκαράζ της Βουλής.
Ερχεται λοιπόν ο υποκριτής Βασίλης Λεβέντης, ο αρχηγός του, και ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές στην αυλή του, όταν κόπτεται δήθεν για τις προκλητικές αμοιβές των βουλευτών και τα προνόμιά τους…Ντροπή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου