Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η Βουλγαρία επιστρέφει 53 λαθροπρόσφυγες στην Ελλάδα. ΕΤΣΙ κάνουν οι χώρες που σέβονται τα εδάφη τους

Η Βουλγαρία επιστρέφει 53 πρόσφυγες στην Ελλάδα -Για να στείλει ισχυρό μήνυμα
Η Βουλγαρία συνέλαβε 53 Αφγανούς λαθροπρόσφυγες το Σάββατο, σε τρένο από την Ελλάδα και ανακοίνωσε ότι θα τους επιστρέψει στη χώρα μας, προκειμένου να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα σε άλλους που μπορεί να θέλουν να επιχειρήσουν το ίδιο. Μετά από την εκκένωση του καταυλισμού της Ειδομένης...
και με δεδομένο ότι είναι κλειστά τα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, η Σόφια φοβάται ότι οι λαθρΙπρόσφυγες θα στραφούν προς τη Βουλγαρία, επιχειρώντας να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη. «Ολοι τους έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα και θα επιστραφούν εκεί», δήλωσε αναφερόμενος στους 53 Αφγανούς ο γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Γκεόργκι Κοστόφ, ενώ πρόσθεσε ότι άλλοι 34 μετανάστες συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής. «Στέλνοντάς τους πίσω στην Ελλάδα θέλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους όσοι έχουν επιλέξει αυτή τη διαδρομή», πρόσθεσε ο ίδιος. Παράλληλα, το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι στέλνει στρατιώτες για να ενισχύσουν τη φύλαξη των συνόρων, ώστε να επιτραπεί η είσοδος προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου