Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

«ΟΙ Καρα ΝΙΚΕΣ» ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ… ΜΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ 8000 ΕΥΡΩ… ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ! ! ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΝΑΙ» ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…



«Είχε μπάρμπα στην Κορώνη» ήταν η γνωστή Ελληνική παροιμία, που λέγονταν όταν κάποιος από το πουθενά έπιανε δουλεία στο δημόσιο…
Σήμερα όμως, στην τροχιά της πρώτης φοράς αριστερά, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, αφού «Ξεμπερδέψαμε με το παλιό και κερδίσαμε το αύριο» όλα γίνονται με διαφάνεια και πλήρη αξιοκρατία, αφού το μόνο εφόδιο και τα προσόντα που χρειάζεται κάποιος για να διοριστεί και να παίρνει 2500 ευρώ τον μήνα και 8000 ευρώ περίπου για υπερωρίες...

(έξοδα που εξαιρέθηκαν από τα μνημόνια) την εποχή που οι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά να είναι κανείς, αρνητής στράτευσης, αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, να ήταν μέλος της ΚΝΕ και ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, μα πάνω από όλα φίλος του Αλέξη Τσίπρα, μια που τον πληρώνει από την τσέπη του.
Ο νέος που πληρούσε όλα αυτά τα προσόντα δεν είναι άλλος από τον Νίκο Καρανίκα ο οποίος διορίστηκε (στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρεται πως με απόφαση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα) στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.
Το 1995 ο Καρανίκας είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί για το αδίκημα της ανυποταξίας και τον Ιούνιο του 2013 συνελήφθη για δεύτερη φορά σε 17 χρόνια για τον ίδιο λόγο, παρά το γεγονός ότι είχε αθωωθεί πριν από λίγο διάστημα από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης και από ότι θυμόμαστε συνήγορός του τότε ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Τέτοιοι τύποι σχεδιάζουν την στρατηγική της κυβέρνησης με υπερωρίες 8000 ευρώ και ο λαός πεινά….  
Vaggelis Tezaris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου