Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Προκατακλυσμιαίο Πιάτο με Αρχαία Ελληνικά Γράμματα ! ! !

Προκειται για ενα προκατακλυσμιαιο αντικειμενο,που ανασυρθηκε στην Μαυρη Θαλασσα, απο βαθος 120μετρων, σε σημειο που πριν απο χιλιαδες χρονια,βρισκοταν οι παραλιες που καταποντιστηκαν απο τον μεγαλο Βιβλικο κατακλυσμο και αποκαλειτε <<πιατο του Νωε>>.
Η τεραστια σημασια του δεν επικεντρωνεται μονο στην ηλικια του,αλλα οτι στην εξωτερικη του πλευρα,φερει χαραξεις 23 συμβολων-χαρακτηρων,17 απο τα οποια αντιστοιχουν σε γραμματα του ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ.
Στα συμβολα που υπαρχουν χαραγμενα στο αντικειμενο και διακρινονται στην εικονα3 ειναι φανερη η ομοιοτητα τους με τα γραμματα του ελληνικου αλφαβητου και ειναι σαφες οτι το ελληνικο αλφαβητο καταγεται απο μια παναρχαιη γραφη του ευρυτερου ελληνικου χωρου.
Ανασύρθηκε προκατακλυσμιαίο πιάτο με γράμματα του ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ 
 
Ανασύρθηκε προκατακλυσμιαίο πιάτο με γράμματα του ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου