Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό!Πανικός στα κόμματα...



Νέα δημοσκόπηση, της εταιρείας Pulse, δημιουργεί πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 6,5% στη Νέα Δημοκρατία, έναντι του Σύριζα, με την αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων.
Αναλυτικότερα τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής : ΝΔ 30%, ΣΥΡΙΖΑ 23,5%, Χρυσή Αυγή 6,5%, ΚΚΕ 5,5%,
Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,5%, Ένωση Κεντρώων 3%, Ποτάμι 2,5%, ΑΝΕΛ 2,5%, ΛΑΕ 2,5%, Πλεύση Ελευθερίας 2,5%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%, Άλλο Κόμμα 3,5%, Αναποφάσιστοι 8,5%, Δεν Απαντούν 3%.
H Αξιωματική Αντιπολίτευση προηγείται στην παράσταση νίκης με 52% έναντι 29% του Σύριζα. Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται και στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία με 29% έναντι 22% έναντι του Αλέξ Τσίπρα.
Αναμενόμενα είναι τα ποσοστά όσον αφορά τη συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών, σύμφωνα με την έρευνα. Πιο συγκεκριμένα η συμφωνία κρίνεται αρνητικά σε ποσοστό 78% (έναντι 17% θετικών απόψεων), ενώ στο ερώτημα αν η σημερινή οικονομική πολιτική οδηγεί στην ανάπτυξη το 79% απαντά «όχι» (έναντι 16% που απαντά «ναι»).
Θετική είναι η αξιολόγηση της επένδυσης στο Ελληνικό σε ποσοστό 64%, έναντι 30% που την κρίνουν αρνητικά.
Για τις συνέπειες του Brexit για την Ευρώπη και τους λαούς, το 45% των ερωτηθέντων την θεωρούν αρνητική εξέλιξη, έναντι 27% που τη θεωρούν θετική και 16% που την κρίνουν ως ουδέτερη. 
Σε ανάλογο ερώτημα για τις συνέπειες του Brexit στην Ελλάδα το 41%  το θεωρεί αρνητική εξέλιξη, το 25% ουδέτερη και το 20% θετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου