Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Άγρια συμπλοκή μεταναστών στο λιμάνι της Χίου! (ΦΩΤΟ)

symploki-2
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ η Λεωφόρος Αιγαίου στο λιμάνι της Χίου στο ύψος της αίθουσας επιβατών όταν ομάδα 25 Σύριων ξυλοκόπησε άγρια νεαρό Αιγύπτιο μετανάστη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η ομάδα των 25 ατόμων παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Σε παραπλήσιο τραπεζάκι καθόταν και το θύμα του ξυλοδαρμού. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η ομάδα των 25 ατόμων σηκώθηκε κι άρχισε να
πετάει από μπουκάλια μέχρι και καρέκλες στον Αιγύπτιο μετανάστη.
symploki-1
Η ένταση της επίθεσης ήταν τέτοια, που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ακόμα και όταν ο νεαρός Αιγύπτιος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος συνέχισε να δέχεται κλωτσιές και καρέκλες στο κεφάλι.
Μόλις έγινε αντιληπτό ότι το θύμα είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση τότε οι δράστες αποχώρησαν ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφθασε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου της Χίου.

symploki-2
Στο σημείο παρενέβη το Λιμενικό Σώμα καθώς και η Ασφάλεια Χίου που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Την ίδια ώρα φωνή αγανάκτησης υψώνουν επαγγελματίες του λιμανιού που κάνουν λόγο για συνεχείς συγκρούσεις αλλά και επεισόδια μεταξύ των μεταναστών κυρίως τις βραδινές ώρες.
«Από την ώρα που δένει το πλοίο μέχρι και να φύγει το λιμάνι γεμίζει με μετανάστες. Δεν μπορείς να περάσεις. Δεν είναι εικόνα λιμανιού αυτή για το καλοκαίρι», ανέφεραν.
πηγή: http://www.politischios.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου