Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κοιμήθηκε σταυροπόδι με γυαλιά ηλίου - Δείτε την επίμαχη εικόνα!

Ο βουλευτής έβγαλε το σακάκι του, χαλάρωσε και έγινε ο πρώτος που κατάφερε να κοιμηθεί σταυροπόδι...
Η άνοδος της θερμοκρασίας κάνει τις συζητήσεις στη βουλή όλο και πιο εξαντλητικές. Τουλάχιστον για ορισμένους, που βρίσκουν καταφύγιο στο εντευκτήριο για ξεκούραση και πολλές φορές για ύπνο. Απόδειξη η νέα φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω. Οι ευρύχωροι καναπέδες και τα τραπεζάκια που βρίσκονται μπροστά κάνουν πολλούς να χαλαρώνουν υπερβολικά. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής, ο βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος που κοιμήθηκε σταυροπόδι, με τα γυαλιά ηλίου στα μάτια του...
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Τουλάχιστον ο κύριος Συρμαλένιος κοιμήθηκε στο εντευκτήριο. Τον περασμένο Μάρτιο, ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής. Στα υπουργικά έδρανα έκλεισε τα μάτια του και κοιμήθηκε με σταυρωμένα τα χέρια του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου