Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Χάλκινη Εθνική με επική ανατροπή!

Το χάλκινο μετάλλιο στο Super Final του World League που φιλοξενείται στην Κίνα κατέκτησε η Εθνική πόλο νικώντας με 11-7 την Ιταλία κάνοντας ανατροπή από 6-1!
Μία ακόμη σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό πόλο. Η Εθνική Ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Super Final του World League που φιλοξενείται στην Κίνα νικώντας με 11-7 την Ιταλία.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου άφησε στην άκρη την απογοήτευση της ήττας από τις ΗΠΑ στα πέναλτι στον ημιτελικό κι έκανε μία απίστευτη ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί να χάνει με 6-1 από το συγκρότημα του… παλιόφιλου Σάντρο Καμπάνια.
Πρόκειται για το νέο κρίκο στον κύκλο των επιτυχιών της Εθνικής πόλο, που ήταν πέρσι τρίτη και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-4, 1-4, 0-2.

Ιταλία: Ντι Φούλβιο 2, Φιλιόλι 2, Φιγκάρι 2, Νόρα 1.

Ελλάδα: Κολόμβος 3, Γούνας 2, Γενηδούνιας 2, Δερβίσης 1, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1, Βλαχόπουλος.

Πηγη sportfm
Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική ομάδα πόλο των αντρών στην Κίνα Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της Ιταλίας με σπουδαία ανατροπή 26.6.2016 | 12:47 Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική ομάδα πόλο των αντρών στην Κίνα Tweet Email SHARES 2531 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Μία ακόμη σπουδαία επιτυχία για το ελληνικά χρώματα στο πόλο. Η Εθνική Ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Super Final του World League που φιλοξενείται στην Κίνα νικώντας με 11-7 την Ιταλία στον μικρό τελικό. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση κάνοντας σπουδαία ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί να χάνει ακόμα και με 6-1 από τους Ιταλούς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, τρέχοντας ένα επί μέρους σκορ 10-1 επί της ομάδας του «παλιόφιλου» Σάντρο Καμπάνια. Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου