Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Ποια χώρα "γύρισε" την πλάτη στο ΝΑΤΟ και τάχθηκε υπέρ της Ρωσίας...

Η Βουλγαρία αρνήθηκε να συμμετέχει στην από κοινού άσκηση με το ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε ο ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόικο Μπόρισοφ, μετά την πρόταση που είχε γίνε από τον Ρουμάνο πρόεδρο Κλάους Γιοχάνις  και την είχε αποδεχτεί το ΝΑΤΟ.
Όπως διευκρίνισε ο Μπόρισοφ "από πάντα έλεγα ότι θέλω τη Μαύρη Θάλασσα γεμάτη από σκάφη αναψυχής, πολλούς τουρίστες και όχι να εξελιχθεί σε ένα πεδίο πολεμικής αντιπαράθεσης. Δεν χρειάζομαι έναν πόλεμο στη Μαύρη Θάλασσα".
Επιπλέον, πρόσθεσε ότι " η χώρα μας δεν θα γίνει μέρος του στόλου που προετοιμάζεται εναντίον της Ρωσίας. Το να στείλω στόλο εναντίον της είναι κάτι που ξεπερνά τα όρια και δεν μπορώ να το αντέξω".
Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θεωρεί απαράδεκτο να μεταφερθούν στο σημείο στόλος και στρατός στα μέσα της τουριστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου