Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Φράουλες: Οι ευεργετικές ιδιότητες των πράσινων φύλλων τους

Σε όλη σας τη ζωή σίγουρα, όταν τρώτε φράουλες, κόβετε και πετάτε τα πράσινα φύλλα. Αν νομίζετε πως κάνετε σωστά, πλανάστε...

Έχει αποδειχθεί πως τα πράσινα φυλλαράκια των φραουλών ανακουφίζουν από γαστρεντερική δυσφορία και πόνο στις αρθρώσεις. Για να μην πετάτε αυτό το χρήσιμο πρασινάκι, σας έχουμε μερικές ιδέες για να το αξιοποιήσετε.

Αρωματικό νερό: Πλύνετε τα φυλλαράκια και προσθέστε τα μέσα σε νερό. Ετσι, θα έχει πιο γλυκιά γεύση απ' ότι αν βάζατε αγγούρι ή λεμόνι.

Ξύδι: Τι θα λέγατε να ανακατεύατε το κλασικό ξύδι με το πράσινο της φράουλας; Μαζί με μερικές φράουλες, βάλτε τα φύλλα στο τηγάνι και προσθέστε ξύδι από λευκό κρασί. Αφήστε το να σιγοβράσει. Βγάλτε το από τη φωτιά και ρίξτε το σε ένα βάζο. Αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια αποθηκεύστε στο ντουλάπι σας.

Smoothies: Αν συνηθίζετε να φτιάχνετε smoothies, τότε τα φυλλαράκια της φράουλας είναι το νέο σας υλικό.

Τσάι: Φρέσκα ή αποξηραμένα, προσθέστε τα φύλλα σε βραστό νερό και απολαύστε το νέο σας τσάι.

Πηγη tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου