Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Tώρα που ανακάλυψαν τη Μύκονο τα κρατικοδίαιτα "αριστερά" τσογλάνια (κι η συριζόγιδες)... δεν σταματούν με τίποτα! ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ; ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (της "Αυγής") προκαλεί από τη Μύκονο....

Έλια Ζερβού
Η Νατάσσα Γιάμαλη της Αυγής, αυτή που πέρσι αποκαλούσε σε άρθρο της αστές και τζάκια της Μυκόνου τις γυναίκες του Μένουμε Ευρώπη, αυτή που συνοδεύει ως δημοσιογράφος τον Τσίπρα στα ταξίδια του, αυτή που πληρώνεται με τους φόρους μας, κάνει ήδη διακοπές στη Μύκονο φέτος, και...φωτογραφίζεται στην αγκαλιά του μπαμπά της.
YOLO μωρή...Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα΄ναι. Και δεν εννοώ τα φράγκα, εννοώ την αξιοπρέπειά μας που πατάτε κάτω σαν τις γόπες των τσιγάρων σας. Ζω για την ήττα σας.
(δείτε δεξιά σχόλια συριζόγιδα)
Από το "PRESS-GR"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου