Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

13 Ανεξήγητα Περιστατικά που θα σας κάνουν να πιστέψετε στους Εξωγήινους.

1. Η απαγωγή του Barney και της Betty Hill



Τον Σεπτέμβριο του 1961, το ζευγάρι αυτό βίωσε κάτι πολύ παράξενο. Είχαν περίπου 3 ώρες κενό μνήμης όταν ξύπνησαν σε ένα φαινομενικά “μαγνητισμένο” αυτοκίνητο. Αφού έκαναν και οι δύο ψυχοθεραπεία, άρχισαν να θυμούνται μερικά στιγμιότυπα και μίλησαν για μικρά γκρι ανθρωπάκια.

Αφού υπνώτισαν την Betty, ζωγράφισε έναν χάρτη του αστερισμού από τον οποίο προερχόντουσαν οι εξωγήινοι, κάτι που φάνηκε χαζό στην αρχή, μέχρι που οι στατιστικολόγοι είδαν πως έμοιαζε πολύ με τον αστερισμό Zeta Reticuli, ένα σύστημα εντελώς άγνωστο το 1960.

2. Το τρίγωνο των Βερμούδων



Γνωστό και ως το τρίγωνο του διαβόλου, βρίσκεται κοντά στην Φλόριντα και λέγεται πως πάρα πολλά πλοία και αεροπλάνα έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς κοντά του και λέγεται πως πιθανώς πρόκειται για μία πύλη προς άλλες διαστάσεις.

3. Η Σύγκρουση του Roswell



Τον Ιούλιο του 1947, ένας κτηνοτρόφος πήγε να κοιτάξει τα πρόβατά του μετά από έναν δυνατό κεραυνό. Βρήκε όμως τα συντρίμμια από έναν ιπτάμενο δίσκο, μαζί με το σώμα ενός εξωγήινου. Η ιστορία αυτή έχει γίνει θρύλος και θεωρείται το σημείο 0 των επαφών με εξωγήινους.

4. Η πύλη του βουνού Bytktha



Για χρόνια, πολλοί ισχυρίζονται πως υπάρχει μία πύλη σε εκείνο το βουνό και συνδέει άλλους κόσμους. Λένε πως έχουν δει ακόμα και διαστημόπλοια να βγαίνουν από αυτή την πύλη.

5. Οι γραμμές στη Nazca



Πιστεύεται πως φτιάχτηκαν ανάμεσα στο 500πχ και το 500 μχ και μπορεί κανείς να τις δει μόνο από ψηλά. Ανακαλύφτηκαν το 1920 και πολλοί πιστεύουν πως αυτό το σημείο είναι ένα σημείο προσγείωσης για διαστημόπλοια.

6. Η υπόθεση του Levelland



Το 1957, δύο τρομοκρατημένοι αλλοδαποί κάλεσαν τον σερίφη του Levelland για να αναφέρουν μία συνάντηση με ένα UFO που έμοιαζε με πύραυλο. Εννοείται πως ο σερίφης γέλασε με την ιστορία τους – μέχρι που άρχισαν να έρχονται από παντού αναφορές με την ίδια ακριβώς ιστορία.

7. Τα φώτα του Phoenix




Στις 13 Μαρτίου του 1997, χιλιάδες άνθρωποι στην πόλη αυτή παρατήρησαν παράξενα φώτα που κουνιόνταν πολύ αργά στον ουρανό, σε σχηματισμό V.


8. Η βόρεια επικράτεια της Αυστραλίας



Πρόσφατα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 500 UFO στην βόρεια επικράτεια της Αυστραλίας

9. Οι φωτογραφίες UFO του McMinnville



Αρκετά χρόνια πριν ο όρος “UFO” γίνει της μόδας, η Evelyn Trent τάιζε τα κουνέλια της όταν παρατήρησε έναν ιπτάμενο δίσκο πάνω από τη φάρμα της. Ο άντρας πήγε αμέσως και έβγαλε φωτογραφίες, οι οποίες έχουν γίνει οι πιο δημοφιλείς και αμφιλεγόμενες αποδείξεις πως μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι.

10. Το νεκροταφείο του Aurora




To Aurora του Τέξας είναι η μόνη πόλη του κόσμου στην οποία ισχυρίζονται πως έχουν έναν πραγματικό εξωγήινο θαμμένο στο τοπικό κοιμητήριο. Σύμφωνα με την ιστορία, το 1897, ένα άγνωστο αντικείμενο τράκαρε στον μύλο ενός αγρότη και πολλοί κάτοικοι είδαν ένα νεκρό πλάσμα που δεν ήταν από αυτό τον πλανήτη.

11. Το “πράγμα” του Warminster



Από το 1950, στο Warminster της Αγγλίας έχουν παρατηρηθεί πολύ παράξενα περιστατικά, θεάσεις UFO, αγρογλυφικά και αρκετά ακόμα. Τα παράξενα αυτά φαινόμενα έχουν ονομαστεί το “Warminster Thing.”

12. Τα φώτα της Marfa



Από το 1800, κάτοικοι της Marfa του Τέξας έχουν υπάρξει μάρτυρες πολύ παράξενων θεαμάτων στην έρημο.

13. Ο επισκέπτης του Broad Haven



Το 1977, μία ομάδα 14ων παιδιών αναφέρεται πως είδαν ένα διαστημόπλοιο να προσγειώνεται κοντά στο σχολείο του Broad Haven. Από τότε φαίνεται πως έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να αποσιωπηθεί το γεγονός.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν υπάρξει πάρα πολλές αμφιλεγόμενες αναφορές πάνω στο θέμα αυτό σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας. Εσείς πιστεύετε πως υπάρχουν στο σύμπαν μας άλλες μορφές ζωής εκτός της γης

Πηγη masternews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου