Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλά ΕΞΩ από τα ΔΟΝΤΙΑ! Διαβάστε δηλώσεις του...


Συνέντευξη παραχώρησε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στην οποία επισημαίνει μεταξύ άλλων πως «η ιστορία έχει αποδείξει ότι, όταν η Τουρκία έχει εσωτερικά προβλήματα, ψάχνει για εξωτερικούς εχθρούς», ενώ για το θέμα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτών τονίζει: «Θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος την εμπλοκή των πολιτικών σε αποφάσεις που οφείλει να παίρνει αποκλειστικά η ελληνική δικαιοσύνη». Και
συνεχίζει:  «Η κυβέρνηση ούτε μπορεί να υποσχεθεί στην Τουρκία ότι θα τους εκδώσει, ούτε ότι δεν θα τους εκδώσει. Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα το κρίνουν οι δικαστές βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και του διεθνούς δικαίου».
Στο θέμα των πρόωρων εκλογών, που φημολογούνται για το προσεχές φθινόπωρο είπε πως «η σύγκρουση της επιθυμίας των κκ Τσίπρα και Καμμένου να μείνουν στην καρέκλα και της πραγματικότητας, που κάνει ζοφερή τη ζωή των Ελλήνων, κάποιο αποτέλεσμα θα γεννήσει. Θα δούμε ποιο».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και  στον εκλογικό νόμο και υπογράμμισε ότι «αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, η ΝΔ θα κάνει διαβούλευση με τα κόμματα και θα προχωρήσουμε σε ένα δίκαιο αλλά και χρήσιμο για την Ελλάδα εκλογικό νόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου