Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ο Έλληνας που χαρίζει ελπίδα στους καρκινοπαθείς...

 Μία ελπιδοφόρα ανακάλυψη έκανε ο Αντώνης Κουρτίδης, Έλληνας βιολόγος που έχει μπει στη "μάχη" για να βρει θεραπεία για τον καρκίνο. 
Υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Πάνου Αναστασιάδη στο τμήμα Καρκινικής Βιολογίας στην Κλινική Mayo της Φλόριντα, κατάφεραν και ανακάλυψαν μια μέθοδο στην οποία μπορούν να μετατρέψουν τα κακοήθη καρκινικά κύτταρα, σε καλοήθη.
"Να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Δεν βρήκαμε θεραπεία για τον καρκίνο! Ανακαλύψαμε ένα μηχανισμό που στο μέλλον θα μπορούσε στο μέλλον να οδηγήσει σε θεραπείες", τόνισε ο κ. Πάνος Αναστασιάδης σε συνέντευξη του. 
Όπως τόνισαν οι δύο επιστήμονες, υπάρχει η ελπίδα με αυτή τη μέθοδο να μπορούν να θεραπευτούν διάφορα είδη καρκίνου, αφού δρα λιγότερα καταστροφικά στον ανθρώπινο οργανισμό απ΄ότι η χημειοθεραπεία. 
Προς το παρόν, όπως επισημάνθηκε, η τεχνική έχει δοκιμαστεί μόνο εντός του εργαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου