Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Φυσική συνέπεια. Πολλαπλασιασμός των περιστατικών βίας από λαθρομετανάστες στα νησιά. Κλειδωμένοι στα σπίτια τους οι ντόπιοι


Τα νησιά του Αιγαίου εκπέμπουν SOS.  Η κατάσταση σε Χίο και Λέσβο κινδυνεύει να εκτραχυνθεί χωρίς να υπάρχει επιστροφή, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί να περιστατικά βίας και ληστειών και στα δύο νησιά, με πρωταγωνιστές τους λαθρομετανάστες....
Συγκεκριμένα είναι ενδεικτικό πως σε λιγότερο από 24 ώρες έγιναν δύο ληστείες στο νησί της Χίου από Αλγερινούς μετανάστες. Και οι δυο εξιχνιάστηκαν μέσα σε ελάχιστες ώρες από τους άνδρες της Ασφαλείας και αποδείχθηκε ότι οι δράστες ήταν Αλγερινοί λαθρομετανάστες οι οποίοι φιλοξενούνται στα hot spots του νησιού. Οι δράστες ηλικίας 23 και 40 χρόνων παραβίασαν την είσοδο και άρπαξαν χρυσά κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 7.000 ευρώ, αλλά την τελευταία στιγμή γίνανε αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Εκείνη τη στιγμή οι δύο μετανάστες επιτέθηκαν στον Έλληνα ιδιοκτήτη, ο ένας μάλιστα κρατώντας μαχαίρι, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν.   Μερικά βράδια πριν σημειώνεται πως ένας άλλος ομοεθνής τους είχε συλληφθεί μετά από ληστεία με θύμα έναν 61χρονο που περπατούσε σε δημοτική οδό στο κέντρο της πόλης.   Δυστυχώς οι κάτοικοι των νησιών και των μεγάλων αστικών κέντρων θα κληθούν σε λίγο καιρό να επιβιώνουν καθημερινά μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου