Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Καφαντάρη δεν άντεχε τις φάπες Βρούτση και διέκοπτε συνεχώς! Έξαλλη η Μάγδα Τσέγκου

 Με διακοπές προσπαθούσε η Χαρά Καφαντάρη, στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, να εμποδίσει τον Γιάννη Βρούτση να αποκαλύψει τα ψέμματα ΣΥΡΙΖΑ! Η ΣΥΡΙΖΑία διέκοπτε συνεχώς τον Βρούτση για να μην ακούσει ο κόσμος ότι...
ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και υποστήριξε το PSI (που εντώς Ελλάδος καταγγέλλει) με αποτέλεσμα να απορριφθούν οι προσφυγές που είχαν κάνει εκεί οι μικροομολογιούχοι. 

Η Μάγδα Τσέγκου σε έξαλλη κατάσταση διέκοψε αμέσως τη συζήτηση και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας απευθυνόμενη στην Καφαντάρη.
«Αυτή η κοκορομαχία είναι η κοκορομαχία που βλέπουμε και στη Βουλή και δεν μου αρέσει καθόλου, ούτε σε μένα και ούτε σε κανέναν άλλο. Κυρία Καφαντάρη, ή θα κάνουμε διάλογο ή θα το κλείσουμε το θέμα. Ο κόσμος στο σπίτι του θέλει να ακούσει έναν διάλογο και μια τοποθέτηση από τους πολιτικούς. Κοκορομαχία εδώ στον ΣΚΑΙ δεν θέλουμε. Κοκορομαχία στη Βουλή, τέλος η κουβέντα», είπε μεταξύ άλλων η Μάγδα Τσέγκου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου