Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ κι όχι της δεξιάς, ξεσάλωσε από το βήμα της Βουλής και ξεπέρασε σε δωσιλογισμό τους ταγματασφαλήτες της κατοχής!

Την ώρα που η υπόθεση βρίσκεται στην Δικαιοσύνη και λίγες ώρες μετά την κατάθεση αίτηση ασύλου από τους οκτώ στρατιωτικούς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να υπερασπιστεί στην ελληνική Βουλή την «γραμμή» που έχει χαράξει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο...
αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας...
Elena Milioti
Αυλωνίτου: "Να εκδοθούν οι 8, έκαναν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη όμως δεν γίνεται η Ελληνική Δικαιοσύνη να παρέχει άσυλο σε άτομα που πυροβολούσαν και βομβάρδιζαν αδιάκριτα πολίτες από αέρος πριν από μια εβδομάδα. Τέτοιες πράξεις έχουν βγει σε βίντεο και αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας", είπε χαρακτηριστικά η κυρία Αυλωνίτου από το βήμα της Βουλής.Τα συγχαρίκια μου.

Από το "PRESS-GR" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου