Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΣΟΚΑΡΕΙ Βρετανός Μουσουλμάνος ιμάμης: "Ναι, μπορείτε να έχετε σκλάβες του σεξ. Ο καθένας που έχει δικούς του αιχμάλωτους μπορεί να τους κάνει ό,τι θέλει..."

Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΕΙ Βρετανός Μουσουλμάνος ιμάμης: Ναι, μπορείτε να έχετε σκλάβες του σεξ...
Οι διδαχές του σε εφήβους Μουσουλμάνους για να τους επιστρατεύσει στο ISIS σοκάρουν. Ο Βρετανός ιμάμης Ali Hammuda, αδερφός του οποίου ήταν στη Συρία και σκοτώθηκε σε μάχη για το ISIS, διδάσκει σε νεαρά αγόρια τι είναι το Ισλαμικό Κράτος και πώς μπορούν να γίνουν μαχητές στον ιερό πόλεμο καθώς "η μέρα της Κρίσης είναι κοντά". Μεταξύ άλλων λέει στα νεαρά αγόρια:...
"Ναι, μπορείτε να έχετε σκλάβες του σεξ. Ο καθένας που έχει δικούς του αιχμάλωτους μπορεί να τους κάνει ό,τι θέλει..."
ΣΟΚΑΡΕΙ Βρετανός Μουσουλμάνος ιμάμης: Ναι, μπορείτε να έχετε σκλάβες του σεξ... - Φωτογραφία 2
Μην σας "σοκάρουν", απλά λέει ο μουσουλμάνος ιμάμης αυτά που γράφει και έχει διδαχτεί, αλλά και "διδάσκει" μέσα απο το κοράνιο! 
Κοράνιο : " Όταν συναντάτε τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερεά τα δεσμά του αιχμαλώτου" (κεφ. 47,4. αλλά και αλλού στο κοράνιο).

Σε λίγο θα τα ακούμε όχι μόνο στην "πολιτισμένη" Βρετανία αλλά και μέσα στην Ελλάδα εναντίον όλων των πολιτών της!
Αμφιβάλετε;;! Δείτε στην αληθινή ιστορία (που κάποιοι θέλουν να αλλάξουν) πόσο "ωραία" παιρνούσαν στην Ελλάδα επί τουρκοκρατίας 
από "συνωστισμούς" με βίαια πογκρόμ, κατασχέσεις περιουσιών, βασανιστήρια και δολοφονίες πολιτών που δεν ήταν καθόλου μουσουλμάνοι. 
Εκεί δεν μιλάνε καθόλου οι εγκάθετοι "αντιεξουσιαστές"; Αλλά που να τολμήσουν οι θρασύδειλοι !

http://www.newsnowgr.com/article/952570/sokarei-vretanos-mousoulmanos-imamis-nai-mporeite-na-exete-sklaves-tou-sex.html


Η είδηση και από την αγγλική εφημερίδα - ενημερωτική ιστοσελίδα Daily Mail

Εκεί θα βρείτε και το αποδεικτικό βίντεο, που λέει ο μουσουλμάνος ιμάμ
ης μέσα στην Μεγάλη Βρετανία αυτά τα εγκληματικά αισχρά αίσχη.
 

Yes, boys, you CAN have sex slaves: Outrage as British Muslim cleric at mosque where Cardiff jihadis were radicalised tells teenagers that 'captives' are permissible under Islam in vile sermon.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3716280/Yes-boys-sex-slaves-Outrage-British-Muslim-cleric-mosque-Cardiff-jihadis-radicalised-tells-teenagers-captives-permissible-Islam.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου