Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Tα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ το κρύβουν!Πνίγεται η ΛΕΣΒΟΣ από μετανάστες. Στοιχεία-ΣΟΚ...


 
Τα συστημικά ΜΜΕ δεν το λένε αλλά η Λέσβος εξακολουθεί να πνίγεται στους μετανάστες.  Δύο βάρκες με περίπου 116 πρόσφυγες έφτασαν στο νησί. Εχθές άλλες δύο βάρκες με 108 επιβαίνοντες. Συνολικά σε 30 ώρες 224 άνθρωποι έφτασαν στον νησί.  Μάλιστα τονίζεται πως από την Παρασκευή του πραξικοπήματος 476 άνθρωποι...
συνολικά πέρασαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Μάλιστα, ο αριθμός αυτός των ροών προς τη Λέσβο την τελευταία εβδομάδα, ξεπερνά τον αριθμό των ροών σε όλο το βόρειο Αιγαίο από τις αρχές Ιουνίου και όλο τον υπόλοιπο Ιούλιο και μέχρι την περασμένη Παρασκευή, οπότε και εκδηλώθηκε το πραξικόπημα.  Άραγε πότε θα ηρεμήσουν τα νησιά μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου