Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Πατούλης: «Υγειονομική βόμβα» ΣΥΡΙΖΑίων το υπό κατάληψη κτίριο του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων

Να παρέμβει άμεσα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τις συνθήκες στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων, που τελεί υπό κατάληψη και στεγάζονται εκεί πρόσφυγες και μετανάστες ζητά η ΚΕΔΕ, με αφορμή δημοσίευση σχετικής έκθεσης των Επιθεωρητών Δημόσιας Υγείας.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, τονίζει, ότι αν οι κύριοι Π. Πολάκης και Ι. Μπασκόζος δεν δράσουν άμεσα, τότε πρέπει να παραιτηθούν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, που επικαλείται τη σχετική έκθεση, οι συνθήκες που επικρατούν στο υπό κατάληψη κτίριο αποτελούν «υγειονομική βόμβα στην καρδιά της Αθήνας».

Νωρίτερα, το θέμα απασχόλησε, εκτός ημερησίας διάταξης, τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, όπου και αποφασίστηκε να διεξαχθεί ευρεία συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί σε κτίρια που έχουν καταληφθεί και φιλοξενούνται σ΄ αυτά πρόσφυγες και μετανάστες, σε επόμενη συνεδρίαση του οργάνου.

Το ακίνητο τελεί υπό κατάληψη από αλληλέγγυους ενώ έχουν μεταφερθεί εκεί πρόσφυγες και μετανάστες και δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν, ακόμη και σε εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας, όπως τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης.

Το θέμα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Σοφιανός, ο οποίος κατήγγειλε ότι «αλλοδαποί αλληλέγγυοι» έχουν τον έλεγχο του χώρου και οι συνθήκες που επικρατούν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Επίσης διερωτήθηκε ποιοι ήταν εκείνοι που μετέφεραν εκεί με λεωφορεία πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονταν στο λιμάνι του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου