Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΦΙΛΗΣ! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ...!!! ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ...




Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας, κ. Φίλη σήμερα στην Καστοριά, η Οργάνωση Ποντίων Καστοριάς εξέδωσε το παρακάτω Ψήφισμα Διαμαρτυρίας.

Το Δ.Σ., ομόφωνα, αποφάσισε τα κάτωθι:

Διαμαρτύρεται έντονα για την έλευση του Υπουργού Παιδείας, κ. Φίλη, στο Ν. Καστοριάς.

Ο άνθρωπος αυτός με τις ιδέες του δεν είναι δυνατόν να συμφιλιώσει ούτε την περίοδο 1947- 1949.

Κυρίως όμως, είναι ανίκανος, με τις Κεμαλικές ιδέες του να συμφιλιώσει τις ιδέες του με τους γενοκτονιμένους Έλληνες του Πόντου, της Μ. Ασίας και της Θράκης.

Οι Πόντιοι του Ν. Καστοριάς τον θεωρούν ανεπιθύμητο στο Νομό τους και διαμαρτύρονται για την έλευσή του. Οι γενοκτονιμένοι του Πόντου τον θεωρούν υβριστή τους και ως τέτοιον τον θεωρούν και οι απόγονοί τους.

Οργάνωση Ποντίων Ν. Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου