Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Σε απελπισία οι κάτοικοι της Χίου! Τους έχουν ρημάξει τα σπίτια οι "πρόσφυγες"...



"Έχουμε τις τελευταίες μέρες πάνω από 10 διαρρήξεις σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή από τους μετανάστες που φιλοξενούνται στην π. ΒΙΑΛ" δηλώνει κάτοικος της Χίου και συγκλονίζει . 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του alithia.gr, οι κάτοικοι του νησιού είναι τρομοκρατημένοι από τις απανωτές διαρρήξεις στα σπίτια τους και αναγκάζονται να κάνουν μέχρι και περιπολίες για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους. 
Κάποιοι κάτοικοι των Βαβυλών, κάθε βράδυ χωρίζονται σε ομάδες 4 ατόμων και τριγυρνούν στους δρόμους, φρουρώντας την περιοχή. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, ένα βράδυ έτυχε να πέσουν πάνω σε μετανάστες που μόλις είχαν διαρρήξει ένα σπίτι. 
Η κατάσταση είναι τραγική για τους Έλληνες πολίτες και το κράτος, για άλλη μια φορά, απουσιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου