Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΥφΕξ κ. Ξυδάκης: Συμβίωση με Τούρκους!


Γράφει ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Όχι πολύ παλαιότερα, ο Υφυπουργός εξωτερικών κος Ξυδάκης είχε δηλώσει ότι δεν είναι και τραγικό να αναγνωστεί ένα απόσπασμα του Κορανίου στην Αγία Σοφία.
Πρόσφατα (26/08/16) δήλωσε:
… Η Ελλάδα είναι έτοιμη δηλαδή να υποδεχθεί τεράστιες ορδές μουσουλμάνων …
… θα ήθελε στην γείτονα χώρα να επικρατεί ειρήνη και πως ανησυχεί έντονα για την κατάσταση, καθώς με τους Τούρκους ζούμε μαζί για 600 χρόνια! …
Χωρίς να σχολιάζουμε τις δηλώσεις αυτές σε επίπεδο εξωτερικής
πολιτικής, είναι χρήσιμο να θυμόμαστε μερικά χαρακτηριστικά αυτής της συμβίωσης των μη Μουσουλμάνων (απίστων) με τους Τούρκους:
 - Οι άπιστοι είναι υπήκοοι δεύτερης κατηγορίας στην κοινωνία, υπόκεινται στο μουσουλμανικό και όχι στο δυτικό δίκαιο, και πληρώνουν κεφαλικούς φόρους.
 - Στους απίστους εφαρμόζεται η συλλογική ευθύνη, με βίαιους εκτοπισμούς σε άλλες περιοχές, με αρπαγές εφήβων που μετατρέπονται σε γενίτσαρους, με ομαδικές σφαγές και γενοκτονίες κατά περίπτωση.
Αν θυμηθούμε τις πρόσφατες ειδήσεις για τις 60.000 άτομα (Μουσουλμάνους) που έχει συλλάβει το Τουρκικό κράτος με την “κατηγορία” συνεργασίας με τον Γκιουλέν, μπορούμε να εκτιμήσουμε τι θα σημαίνει ακόμα και σήμερα η συμβίωση “απίστων” με τους Τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου