Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Μετα τη στέγη & το φαϊ ήθελαν ΚΑΙ πήδημα τα κακόμοιρα τα λαθροπακιστανόπουλα. Περιοριστικοί όροι στους τέσσερις Πακιστανούς ανήλικους βιαστές στη Μόρια

Περιοριστικοί όροι στους τέσσερις ανήλικους βιαστές στη ΜόριαΠεριοριστικοί όροι επιβλήθηκαν σήμερα στους τέσσερις ανήλικους Πακιστανούς, που κατηγορούνται για τον αχαλίνωτο βιασμό 16 χρονου ομοεθνή τους στο hotspot της Μόριας και την καταγραφή της πράξης τους με τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι τέσσερις 17χρονοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή, τέθηκαν υπό την...
εποπτεία της υπηρεσίας πρώτης υποδοχής, για να μεταφερθούν σε χώρο εκτός του χώρου κράτησης των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων, μέχρι να οριστεί η δίκη.
Επίσης διατάχθηκε η απαγόρευση συναναστροφής με τους υπόλοιπους ανήλικους πρόσφυγες, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.
Ο ανήλικος που κατήγγειλε το γεγονός απομακρύνθηκε από το hotspot της Μόριας και φιλοξενείται σε δομή ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων που λειτουργεί από μη κυβερνητική οργάνωση.
Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό από την αστυνομία πως οι τέσσερις κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν βία κατά του 16χρονου, τον οποίο απειλούσαν με σιδερένιους λοστούς, ενώ επιπλέον κατέγραψαν με τα κινητά τηλέφωνά τους τις πράξεις τους.
Μάλιστα, τα τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποίησαν, κατασχέθηκαν και αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας μια και αποδεικνύουν την αποτρόπαια πράξη τους.
Ο 16χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, παρουσία παιδοψυχολόγου. Νωρίς σήμερα το πρωί, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων, παραιτήθηκαν αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου