Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ! ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ευρήματα στην ΙΑΠΩΝΙΑ...



Νέο αρχαιολογικό μυστήριο εξιτάρει την παγκόσμια αρχαιολογική κοινότητα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Japan Times 4 χάλκινα νομίσματα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του 3ου και 4ου αιώνα μ.Χ βρέθηκαν στα ερείπια του κάστρου Κατσουρέν στην Οκινάβα της Ιαπωνίας, το οποίο βρισκόταν σε πλήρη ανάπτυξη μεταξύ του
12ου και 15ου αιώνα.
 


Την περίοδο εκείνη ανθούσε το εμπόριο μεταξύ της Δύσης και της Κίνας και της Κίνας με την Ιαπωνία. Τα νομίσματα έχουν διάμετρο μεταξύ 1,6 και 2 εκατοστών, και οι επιφάνειές τους έχουν φθαρεί. Ωστόσο, ανάλυση με ακτίνες Χ έδειξε πως φαίνονται να φέρουν την εικόνα του Μεγάλου Κωνσταντίνου (Κωνσταντίνου του Πρώτου), που θεωρείται ο πρώτος αυτοκράτορας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας), και ενός στρατιώτη που φέρει δόρυ.

Ο Τοσίο Τσουκαμότο, ερευνητής του τμήματος πολιτιστικής κληρονομιάς του ναού Γκανγκότζι είναι ο άνθρωπος που τα πρόσεξε πρώτος, όταν ταξίδεψε στο κάστρο από τη Νάρα. «Έχω βρεθεί σε χώρους ανασκαφών στην Αίγυπτο και την Ιταλία και έχω δει πολλά ρωμαϊκά νομίσματα στο παρελθόν, οπότε τα αναγνώρισε αμέσως».
Η ιαπωνική επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει πως υπάρχει άμεση σύνδεση Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και Ιαπωνίας, αλλά σίγουρα ενισχύει τις αποδείξεις εμπορίου Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας-Κίνας και Κίνας-Ιαπωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου