Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Πια χαμένη τιμή της αριστεράς και πιο ηθικό πλεονέκτημα , μπούρδες και παραμύθια που τάιζε η αριστερά τόσα χρόνια τον λαό ,

Κοίτα γύρω σου ηθοποιοί τραγουδιστάδες κλπ κλπ όλοι μα όλοι τόσα χρόνια πουλώντας αριστερή κουλτούρα πλούτισαν και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δούμε τι γελοία άτομα είναι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και το πως θα κρατηθούν σε αυτήν , οι οικολόγοι, οι μάσκες έπεσαν, αλήτες με Α κεφαλαίο , φυσικά όχι πιο αλήτες από τους συριζαιους , όσο για τους ψηφοφόρους του συριζα , όσοι του έχουν απομείνει , λόγω του σανού, βλέπουν στο πρόσωπο του Αλέξη τον μεγάλο ηγέτη . Χα Χα Χα Χα !!!
Είναι πλέον οφθαλμοφανές πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία για να ψηφίσει αυτά που Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ δεν τόλμησαν και δεν πρόκειται να πέσουν αν δεν τελειώσουν το έργο τους.Επίσης φαίνεται πως η ΝΔ δεν θέλει εκλογές ανεξάρτητα του τι λέει ,γιατί κάτι πρέπει να πει στους οπαδούς της. Αφήνει στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει όλη την δουλειά,να απαξιωθεί πλήρως και να καταποντιστεί εκλογικά. Στο χέρι του Τσίπρα είναι αν θα συνεχίσει κατ αυτόν τον τρόπο, ψηφίζοντας τα πάντα ή θα πει ως εδώ ,δεν πάει άλλο, σώζοντας ότι μπορεί να σώσει από την χαμένη τιμή της αριστεράς.Την ανοχή του Μητσοτάκη για να συνεχίσει την έχει,του κόσμου?

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου