Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ «ΥΠΟΠΤΕΣ» ΜΚΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Είναι περίεργα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.Σαν να λειτουργεί ένα κράτος δίπλα σε άλλο κράτος, πότε στα Εξάρχεια και πότε με αλληλέγγυους.
Γιατί επιτρέπει η ελληνική πολιτεία την δημιουργία υπονοιών περί διαπλοκής κάποιων με ύποπτες ΜΚΟ που εδρεύουν πλέον στα νησιά μας; Τόσος θόρυβος, τόσες διαμαρτυρίες δεν συγκινούν κανέναν;

Σε παλαιότερό δημοσίευμά του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γιώργος Παπαχρήστος με αφορμή τον ρόλο ορισμένων ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα ελληνικά νησιά, κάνει λόγο για «απέραντο χάος» και μιλά ακόμη και για ενδεχόμενο ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Αφορμή γι’ αυτό αποτέλεσε είδηση ότι ΜΚΟ πέραν όλων των άλλων δίνει και μισθούς, οι οποίοι κυμαίνονται από 1.200 έως 2.000 ευρώ μηνιαίως σε… «εθελοντές» της (μόνον στην Ελλάδα οι… εθελοντές αμείβονται, όπως και στους Ολυμπιακούς του 2004) και μάλιστα μετρητά. Δεν απαιτείται κάποιος έλεγχος από το πού προέρχονται τα χρήματα, μέχρι το πώς μπαίνουν στην Ελλάδα των capital controls και αν μέσω της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης γίνεται και ένα ωραίο ξέπλυμα μαύρου χρήματος;

(Υπήρξε απαίτηση μιας ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται στη Λέρο, οι έμμισθοι «εθελοντές» της, Έλληνες και ξένοι, να κάνουν κάθε πρωί ομαδική προσευχή πριν ξεκινήσει η ημέρα για το μεροκάματο).

Η ιστοσελίδα lesvospost, που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τα πράγματα, αναφέρει ότι η δράση τους έχει προβληματίσει πρώτα απ’ όλα τις τοπικές κοινωνίες και Αρχές (με την εμφάνιση και μιας «ισλαμικής προέλευσης», η οποία δρα στην Μυτιλήνη, και για την οποία είχα αναφερθεί σε προηγούμενο σημείωμα).

Συμπτωματικώς (οι συμπτώσεις στην Τουρκία, δεν πείθουν και πολύ), ο τουρκικός Τύπος (Aydınlık, Milli Gazete, δημοσιεύματα των οποίων μετέφερε ο δημοσιογράφος Ν. Χειλαδάκης) αναφέρεται εκτενώς στην δραστηριότητα του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος διέθεσε στην Τουρκία περί τα… 11 δισ. δολάρια σε ΜΚΟ και για την προώθηση μουσουλμάνων μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Τα εκατομμύρια του Σόρος ρέουν σαν ποτάμι στην Τουρκία και χρηματοδοτούν μια σειρά οργανώσεων και ιδρυμάτων που απλώνονται σε όλο το φάσμα της τουρκικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα, από τον Τζορτζ Σόρος ελέγχονται -σύμφωνα με κατάλογο που δημοσιεύτηκε στα τουρκικά ΜΜΕ- πάνω από 30 κοινωνικοπολιτικά Ιδρύματα. Πολλά από αυτά τα Ιδρύματα έχουν σχέση με ομοφυλοφίλους με την προώθηση του πολυπολιτισμού, αλλά και με την αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες, και την προώθησή τους προς την Δύση.

Αλλά οι διασυνδέσεις του Τζορτζ Σόρος με την προώθηση των μεταναστών προς την Ελλάδα αποκαλύφτηκε σε όλη της την έκταση, όταν τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Jonathan Samuels, ανταποκριτής του Sky News στη Λέσβο αποκάλυπτε για ένα εγχειρίδιο made by Soros το οποίο είχαν τυπώσει και διανέμει ΜΚΟ ελεγχόμενες και χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος, το οποίο προμηθεύονται οι μετανάστες για να έρθουν στην Ελλάδα και το οποίο έχει συμβουλές, χάρτες, αριθμούς τηλεφώνων και οδηγίες για να περάσουν μέσα στην Ευρώπη.

Ο πρόχειρος οδηγός αυτός είναι γραμμένος στα αραβικά και περιλαμβάνει αριθμούς οργανισμών όπως ο Ερυθρός Σταυρός και η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε για τους πρόσφυγες. Πίσω από αυτούς τους οργανισμούς υπάρχει ο οργανισμός του Σόρος W2EU δηλαδή Welcome to Europe (καλωσήρθατε στην Ευρώπη).

Είναι περίεργα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Και όχι μόνον με τις ΜΚΟ. Σαν να λειτουργεί ένα κράτος δίπλα σε άλλο κράτος, πότε στα Εξάρχεια, πότε με αλληλέγγυους, αλλά και πότε με τροφοδοσίες προσφύγων, περί των οποίων άλλη φορά.

Μακεδών -voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου