Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Δεν αφήνουν τίποτα στη ΕΛΛΑΔΑ! Πήραν μέχρι και αυτό…

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν διαβάσαμε την είδηση που μας έρχεται από την Κρήτη και μεταδίδει η εφημερίδα «Νέα Κρήτη».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, έχουν αυξηθεί οι κλοπές σπόρων του κρητικού φυτού μαλοτήρα, ένα είδος τσαγιού του βουνού με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και ετοιμάζονται εκτάσεις καλλιέργειας στη Βουλγαρία.
Όπως διαβάζουμε, ενδιαφέρον για το φυτό εκδήλωσαν Γερμανοί επιστήμονες οι οποίοι ανακάλυψαν ότι περιέχει συστατικά που μπορούν να θεραπεύσουν την άνοια και να ενισχύσουν τη μνήμη. Εδώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σπόρος του πωλείται προς 19.000 ευρώ το κιλό.
Ως αποτέλεσμα των ερευνών που έκαναν οι Γερμανοί, έχουν μισθώσει εκτάσεις στη γείτονα χώρα, οι οποίες έχουν ίδιες εδαφικές και κλιματικές συνθήκες με αυτές της Κρήτης, για να παράγουν το φυτό, με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν σε φάρμακα.

Ένα προς ένα ό,τι παράγει η χώρα μας «εξατμίζεται» και μας αφήνουν στεγνούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου