Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΗ είναι η επίσημη θέση της Άγκυρας: Θέλημα Αλλάχ να κατακτήσουμε πάλι την Ελλάδα

Επίσημη θέση Άγκυρας: Θέλημα Αλλάχ να κατακτήσουμε πάλι την Ελλάδα
 
Εκεί στην Τουρκία, η οποία κατέχει ακόμα και σήμερα, μεταξύ άλλων, ελληνικά εδάφη,  οι αξιωματούχοι έχουν μάλλον τυφλωθεί και δεν βλέπουν την λαίλαπα, η οποία πλησιάζει το πανσπερμικό αυτό κράτος.  Ο Τούρκος υπουργός Δασών και Υδάτινων Υποθέσεων, Βεϊσέλ Έρογλου, χαρακτήρισε την επανίδρυση και αναδημιουργία την Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέχρι το 2053 ως εφικτή... στο ίδιο μήκος κύματος με τον τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ζητά αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης.  «Αυτό που κάνουμε τώρα (στη Συρία) με στην επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη είναι απαραίτητο να το κάνουμε και στη Μοσούλη. Η Τουρκία δεν είναι πια μια χώρα που σκύβει το κεφάλι, είναι μια χώρα που έχει προγραμματισμό  και από το 2023 έως το 2053, ίσως και το  2071,  θα έχει πετύχει τους στόχους της  με την θέληση του Αλλάχ», ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός, αφήνοντας να εννοηθεί πως η εκ νέου κατάκτηση της ελεύθερης Ελλάδας είναι εντολή Γιαχβέ.  «Τώρα ο στρατός μας είναι ισχυρότερος από ποτέ. Ήταν αναγκαία η επιχείρηση ‘Ασπίδα του Ευφράτη’, όπως είναι αναγκαία και η επιχείρηση της Μοσούλης», ανέφερε.  «Το τουρκικό είναι ένα ευγενές έθνος και είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτό το επικό έθνος. Επική δεν είναι μόνο η ιστορία μας αλλά αποτελεί παράδειγμα για όλους τους καταπιεσμένους λαούς», κατέληξε.  Καταπιεσμένος λαός η Τουρκία λοιπόν!  Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου