Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΓιατί είναι απάτη που πρέπει να μάθουν οι νέοι μας. Τι έγγραφε τότε το  περιοδικό του ΚΚΕ ''ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ'' Τεύχος ''Γενάρη-Φλεβάρη'' 1974 ; "Καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου, την  Τετάρτη14/11, 350 οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ,συμφωνα με το  προβοκατόρικο σχέδιο Ρουφογάλη- Καραγιανόπουλου ... κλπ". Ακόμη η έκθεση για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου της 4ηςΟλομέλειαςτης Κ.Ε του ΚΚΕ  τον Ιούλιο του 1976: "Ο Ρήγας Φερραίος υποστήριζε: Οι φοιτητές δεν  έχουν αυτή τη στιγμή διάθεση για αγώνα που θα τους φέρει σε αντιπαράθεση  με το Μαρκεζίνη. Πρέπει να εξαντλήσουμε  '' την καλή θέληση'' Παπαδόπουλου για αλλαγή και να μή δημιουργήσουμε καταστάσεις ανασχετικές αυτής της ''θετικής πορείας''. Ποιό λοιπόν ηρωικό Πολυτεχνείο της  μεγαλειώδους λούφας του ΚΚΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου