Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

B. Πούτιν και Ν.Τραμπ μοιράζουν τον πλανήτη - «Η Ελλάδα στην ρωσική ζώνη» λένε οι Σέρβοι

Έναν καινούριο διαχωρισμό του κόσμου φαίνεται πως θα επιδιώξουν οι Ν.Τραμπ και ο Β.Πούτιν φέρεται όμως από τον σερβικό τύπο ότι στις νέες ζώνες επιρροής η Ελλάδα θα ανήκει στην ρωσική!
Κατά πόσο ισχύουν τα δημοσιεύματα αυτά είναι άλλο θέμα πάντως ο Ρώσος ηγέτης ζήτησε από τον Τραμπ  να επεκτείνει  την επιρροή της Ρωσίας ειδικά στα Βαλκάνια για ιστορικούς και θρησκευτικούς λόγους .
Στη νέα ζώνη επιρροής φάινεται πως βρίσκονται Ουκρανία,  σερβική δημοκρατία της Βοσνίας , Σερβία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Σκόπια και το Μαυροβούνιο για πάρα πολλούς λόγους και αιτίες
Ο Ν.Τραμπ είναι κάθετος στο ζήτημα των βαλτικών δημοκρατιών. Δεν τις παραχωρεί.
Τώρα τι ισχύει και τι όχι «κοντός ψαλμόςαλληλούϊα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου