Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ! Ποιος είναι ο σύμβουλος ασφαλείας του Τραμπ

Flynn_Muslims
Πηγή ανησυχίας για τους μουσουλμάνους αποτελούν οι δηλώσεις του προσώπου που ο πρόεδρος Τραμπ επέλεξε ως σύμβουλο σε θέματα εθνικής ασφάλειας.  Μεταξύ άλλων ο απόστρατος αντιστράτηγος Μάικλ Φλιν...
έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει ότι όλες οι κουλτούρες είναι ηθικά ίσες ενώ έχει περιγράψει το Ισλάμ σαν καρκίνο.  Όλα αυτά ενώ  ο Φλιν απολύθηκε από την τελευταία θέση του στον στρατό, έδωσε ομιλία – με αμοιβή – στη Μόσχα με θέση δίπλα από τον Βλάντιμιρ Πούτιν, ζήτησε την φυλάκιση της Χίλαρι Κλίντον και δήλωσε ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος Ομπάμα είναι ένας ψεύτης χωρίς σχέδιο κατά του Ισλαμικού Κράτους, γράφει το Voice of America. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι συναντήθηκε το τελευταίο διάστημα με Τούρκους αξιωματούχους.
Ακόμη στήριξε την θέση Τραμπ για την προσωρινή απαγόρευση στους Μουσουλμάνους να εισέρχονται στις ΗΠΑ αν και παραδέχθηκε αργότερα ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί ως μέτρο. Τον συνόδευσε στην πρώτη του ενημέρωση για θέματα Εθνικής Ασφαλείας τον περασμένο Αύγουστο. Η τοποθέτηση στο εν λόγω πόστο δεν απαιτεί έγκριση από την Γερουσία.
Ο Φλιν που  στήριξε Δημοκρατικούς  αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόστο του ως διευθυντής της DIA το 2014 λόγω των θέσεών του με το ριζοσπαστικό Ισλάμ σύμφωνα με τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου