Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ! ναι ναι για τον ΣΩΡΡΑ λέμε.


ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ 25 LAMBORGINI - 10 LEAR JET - 20 ΚΟΤΕΡΑ - 40 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ 50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ????? ...Εννοείτε πως δεν ξέρετε, ούτε και εμεις....Τον μοναδικό άνθρωπο που ξέρουμε και ΔΕΝ έχει ΟΥΤΕ  ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ειναι ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ που αν είχαμε ένα έστω και λίγο σοβαρό κράτος θα τον ΕΙΧΕ ΧΩΣΕΙ ΣΟΥΜΠΙΤΟ ΦΥΛΑΚΗ με φάπες και κλωτσιές μονο και μονο που παίζει με τον πόνο ενός λαού,ενώ στην ουσία ο άνθρωπος ΣΩΡΡΑΣ χρίζει ψυχολογικής ιατρικής παρακολούθησης....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου